sâmbătă, 13 decembrie 2008

ISTORIE - versuri de glorie -

Cerul si pamantul de milenii dateaza.
Suflarea din noi de milenii vegheaza.
Istorie e tot ce este-n jurul meu;
Istorie esti tu,istorie sunt eu.

Crezi ca doar nume de regi raman,peste veacuri,
Sau animale si pesti ce se afunda in lacuri ?...
Istorie e tot ce este-n jurul meu ;
Istorie esti tu, istorie sunt eu.Fara noi nu ar fi lumea de acum
Noi suntem fructul din neamul strabun;
Istorie e tot ce este-n jurul meu ;
Istorie esti tu,istorie sunt eu.

Noi facem parte din lumea moderna ;
Vom face parte din lumea eterna.
Istorie e tot ce este in jurul meu;
Istorie esti tu, istorie sunt eu.

6 comentarii:

heller spunea...

poezia este creaţia lui Ileana Nistor HELLER din TURDA,Jud.CLUJ şi aparţine volumului de poezii Flori de iubire lansat în anul 2004 în cadrul săptămânii culturale turdene,la primăria oraşului Turda.NU ESTE CREAŢIA-profesoarei- Nistor Ileana din Comăneşti-Suceava

Zam Fir Pop spunea...

Te rog, citeşte http://zamfirpop.com/blog/2010/02/21/primul-blogmeet-din-cua, confirmă intenţia de participare şi vino cu propuneri. Mulţumesc.

Zam Fir Pop spunea...

Off topic:
Primul Blogmeet din CUA se va desfăşura sâmbătă, 6 martie 2010, la orele 14, în Sala mică a Casei de cultură “Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii. Se va continua la cafeneaua de peste drum!
http://zamfirpop.com/blog/2010/03/02/comunicat-important-pentru-tara

Zam Fir Pop spunea...

Off-topic: Cea de a doua reuniune a bloggerilor din CUA va avea loc sâmbătă, 17 aprilie, la ora 16,00, la Turda, în Sala CRD - Centrul Raţiu pentru Democraţie. Detalii în postarea: http://zamfirpop.com/blog/2010/04/12/sambata-al-ii-lea-blogmeet-cua Te aşteptăm!

Zam Fir Pop spunea...

Off-topic: Blogmeet CUA 3 se va desfăşura sâmbătă, 22 mai, la orele 16, la Restaurantul Andrei din Câmpia Turzii. Pentru detalii, citiţi http://zamfirpop.com/blog/2010/05/19/sa-mergem-la-andrei şi postaţi comentariu.

Iasi spunea...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
O zi buna va doresc